Over Ons

‘Ik heb niets te klagen, niets. Daar gaat het niet om. Maar één ding zit mij dwars.’ ‘Wat dan?’ vroeg de tor. ‘Ik weet het niet,’ zei de wesp. ‘Ik denk er altijd over na, en ik wéét dat het iets is. Maar ik weet niet wat.’

(uit: Toon Tellegen, Misschien wisten zij alles. 313 verhalen over de eekhoorn en de andere dieren. 12de druk 2003, Querido’s Uitgeverij BV)

Iedereen kent wel momenten van het even niet meer weten. Je praat er over met collega’s, vrienden of familie, je denkt er zelf nog even over na.. en je kunt weer verder.

Er zijn ook zaken waar je mee rond kan blijven lopen, gaat piekeren, waar je last van hebt. Blijf niet langer doorlopen, neem contact op met Odense Coaching. Samen met een coach jou vragen en gedachten op een rijtje zetten.

Odense Coaching begeleidt je om antwoorden te vinden, jouw eigen antwoorden.

Odense Coaching biedt een coach die je helpt bij het onderzoeken en verkrijgen van inzicht in je functioneren, drijfveren, krachten en valkuilen. Door het vergroten van inzicht krijg je meer mogelijkheden om bewuster keuzes te maken en tot verandering te komen.

Coaching is geen therapie, er wordt gewerkt vanuit het'”hier en nu” om vervolgens de link te leggen met het “daar en dan”.

Odense Coaching werkt op basis van professionaliteit, intuïtie, humor, respect, confrontatie, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid.

Odense Coaching ondersteunt je bij het (her)vinden van je innerlijke kracht.

Nieuwsgierig geworden of wil je weten wat Odense Coaching voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.