Individuele Coaching

Het leven kan vele vragen in petto hebben. Vragen met betrekking tot werk, familie, sociale contacten, vriendschappen. Het loopt niet altijd zo als jij het zou willen en het gevoel kan je bekruipen dat je de grip op keuzes verliest. Wie maakt voor jou de keuzes? Kies jezelf of laat je de keuzes door de situatie bepalen?

De individuele coaching die wij bieden richt zich op de volgende thema’s:

Stress en burn-out:

Weer lekker in je vel zitten. Met plezier naar je werk gaan of activiteiten ondernemen. Energie hebben en/of energie overhouden om te doen wat je wilt doen. Tijdig de signalen herkennen die bij jou stress en stressklachten veroorzaken. Actie ondernemen wanneer je de signalen voelt en hierdoor voorkomen dat de klachten verergeren.

Wat wil jij? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek om samen te kijken wat jouw doelen zijn en wat jij kunt doen om dat te bereiken.

Je kunt het E-book “Stress en Burn-out, en nu… ? Weer grip op jezelf!” gratis downloaden. Zie hiernaast.

Rouw- en verliesbegeleiding:

Iedereen krijgt te maken met verlies en de daaruit voortvloeiende rouw. Verlies van je baan, je relatie, je gezondheid, je partner, je dierbare…. En dan? Ieder gaat op zijn of haar eigen manier om met verlies. Afhankelijk van de impact die het verlies op jou heeft. Van de ondersteuning die je van anderen ervaart. Van jouw persoonlijkheid.

Hoe kom je nu verder? Hoe integreer jij jouw rouw? Mag en durf je kwetsbaar te zijn? Samen kunnen we onderzoeken hoe je landschap van verlies en rouw eruit ziet. Samen kunnen we onderzoeken hoe je jouw verlies weet te plaatsten in jouw leven en verder komt met je rouw en verlieservaring.

Loopbaancoaching:

  • Misschien niet de baan hebben die jouw droombaan is, maar het zo weten te doen dat het jou voldoende uitdaging en bevrediging geeft.
  • Helder hebben of dit echt de baan of de activiteit is die je wilt doen, die jij zinvol vindt.
  • Inzicht krijgen in de acties de je kunt en gaat ondernemen om dit te verwezenlijken.
  • Je kwaliteiten helder hebben zodat je weet wat je te bieden hebt.

Bij loopbaancoaching krijg je inzichten in bovenstaande thema’s waardoor je duidelijke keuzes kunt maken om dat te doen waar je hart ligt.

Wij maken gebruik van impr0ve, een online werkomgeving om je vooruitgang te bewerkstelligen en te meten.

Jouw vragen en persoon staan centraal. Odense Coaching zal dus dát gebruiken wat aansluit bij jou als persoon en je vraag.